اسید سیتریک خوراکی

اسید سیتریک خوراکی یکی از اسید های آلی مورد استفاده در صنایع غذایی و دارویی است که به عنوان افزودنی مواد غذایی و طعم دهنده در مواد غذایی حاوی ویتامین cاستفاده می شود.

از کاربردهای مختلف این محصول به عنوان مواد نگهدارنده می توان در صنعت نان و آرد و به عنوان افزودنی می توان به صنعت سوسیس و کالباس اشاره کرد.

در صنایع آرایشی-بهداشتی و دارویی در لوازم آرایشی، نرم کننده ها، ساخت پماد ها و کرم ها، لوازم شستشو و ضد عفونی، ذخیره سازی خون کاربرد دارد.

اسید سیتریک به دو صورت خشک و آبدار در صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.

    1. اسید سیتریک خشک به عنوان طعم دهنده، نگهدارنده و براق کننده (به عنوان مثال برای براق کردن میوه های سرد خانه ای) مورد استفاده قرار می گیرد.
    2. اسید سیتریک آبدار به عنوان طعم دهنده در صنایع نوشیدنی( انواع آب میوه، نوشابه های گاز دار) استفاده می شود.

طعم دهنده های خوراکی

این محصولات در صنایع غذایی به عنوان طعم دهنده های طبیعی استفاده می شوند تا طعم و مزه بیشتری به مواد غذایی تولید شده اضافه کنند. کلیه اسانس های مورد استفاده در نوشیدنی ها، محصولات لبنی، شیرینی و شکلات ها و از این قبیل در این گروه قرار می گیرند.

شرکت سیما سنج صنعت آمادگی تامین طعم دهنده ‌های طبیعی مورد نیاز با بهترین قیمت و کیفیت از بازار اروپا و آسیا را دارد.

    • انواع طعم دهنده ها
    • اسانس انواع نوشیدنی
    • اسانس انواع لبنیات
    • اسانس های طبیعی
    • اسانس مواد دارویی
    • سایر اسانس ها شامل انواع تنقلات، شکلات و شیرینی، کیک و بیسکویت